Socialdemokraterna har i ett antal debattartiklar tillsammans med sina stödpartier Vänsterpartiet och Miljöpartiet visat att de är beredda att offra vår lokala flygplats med vilseledande argument och en självpåtagen miljögloria. Det intressanta i kråksången är när man å ena sidan försöker framställa sig som de främsta på miljöbarikaden så silar man mygg och sväljer kameler utan att blinka. Jag har till exempel inte hört ett ord från miljöpartiet om att det på flera ställen, på kommunens mark, skövlas bort åkermark när det skall byggas handelsområde och bostäder. Mark som istället mycket väl kan komma att behövas för matproduktion framöver. Är inte det en miljöfråga om något för ett parti som säger sig värna miljön? Ett annat intressant fenomen är att man trots allt prat om miljövänlighet kör till och från jobbet med sin stora dieselbil istället för att tex cykla. Dag ut och dag in. Nej, hyckleri på hög nivå är vad det är. Behåll flygplatsen och börja cykla istället.

Tappade uppkopplingen