vattendanmarkparaplyer
Idag är semestern slut för min del, och det har verkligen varit semester med tid för att ladda batterierna. Byggande av lådbil, besök i Alingsås, badande i massor har stått på schemat. Vän av ordning kommer nu skicka mig kommentarer om att politiker, dvs förtroendevalda, inte kan ta semester. Formellt nej, men i praktiken ser man massor med bilder på FB på badande, glassätande politiker, och visst behöver alla ladda upp sig inför den tid vi nu snart går in i.

Lite skadad har jag ändå inte kopplat bort allt. Under en liten tur till Lego-land, blev det också besök i några danska städer. Jag kollade extra hur man löst parkeringar, strög, närhet till vatten och andra intressanta installationer. Inspirerande inför kommande arbete med centrum i vår stad.

Jag hoppas att du har haft det riktigt bra i värmen, och nu kör vi så det ryker ända in i kaklet.

Kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg än. Du kanske vill vara den första? Gör det isåfall nedanför.

Du måste vara inloggad fr att kommentera.

Tappade uppkopplingen