Vänstersidan har konstant ägnat sin tid åt att svartmåla Sverige, nästan så att man får känslan av att konkursen är nära, svälten står för dörren och att de få som har arbete att gå till är syniska kapitalister som sparkar på de som ligger. Detta är tyvärr lyckad politisk retorik men lång ifrån verkligheten, och verkligheten kommer alltid ikapp. Såväl i Sverige som i Trollhättan.

Sedan 2006 har Sveriges befolkning vuxit, och så även arbetskraften. 250 000 personer ytterligare har fått arbete, egen lön samtidigt som den disponibla inkomsten har ökat. Detta under samma tid som skatteintäkterna ökat med ca 160 miljarder kronor. Vårdköerna är kortare idag än 2006, och Sverige är det bästa landet för äldre. Vänstern skriker att vi har massarbetslöshet bland unga, detta är fel, då den verkliga ungdomsarbetslösheten ligger runt 7,5%, inte heller inkomstklyftorna har ökat som ivrigt påstås.
Sverige ligger i topp när det gäller välstånd, har låg statsskuld och lägst långtidsarbetslöshet i EU. Vindkraften har byggts ut med 700% sedan 2006.

Sverige har skötts väl under vår tid vid makten, men nu gäller det att ta nästa steg.

Under Almedalsveckan presenterades vår satsning på nya stambanor med höghastighetståg mellan Göteborg, Malmö och Stockholm. Detta är en milstolpe för Sverige och en seriös satsning mot ett mer hållbart samhälle. 100 000 nya bostäder och nästa steg för ytterligare en fast förbindelse mellan Sverige och Danmark är exempel på satsningar som en regering som vill Sveriges bästa och som ser till att vi är en del i ett expansivt Nordeuropa.

Nu slänger vi av oss vänsterns blöta svartmålningsfilt och ser till att vi tar Sverige in i framtiden.

Kommentarer

  1. alena novak

    20:39 / juli 9, 2014

    Bra skrivet.Informationen måste ut till folket. Problemet är att majoriteten av journalister är vänster tänkande.
    Alena

Du måste vara inloggad fr att kommentera.

Tappade uppkopplingen