2. Andra utkast torgI går kväll presenterade jag vår tidigare aviserade satsning på centrumkärnan i Trollhättan. En trevlig stund där handlare, fastighetsägare och övriga intresserade fick höra vad vi vill göra för att vända trenden med vårt döende centrum. Responsen var mycket positiv och TTEla följde upp det med ett mycket bra reportage i dagens upplaga.
Vi moderater kommer att gå till val på att göra Trollhättans centrum attraktivt, levande och trevligt samtidigt som vi vänder den negativa spiral som snurrar allt fortare. Vi kan, för vi satsar och investerar 200 miljoner i centrum, Trollhättebornas vardagsrum.
Vill du veta mer om vår satsning, tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.

Kommentarer

  1. alena novak

    16:34 / maj 28, 2014

    Bra jobbat.Väljare är intresserade av vad som hände i deras kommun.
    Alena

Du måste vara inloggad fr att kommentera.

Tappade uppkopplingen