Det politiska intresset är stort, vilket särskilt märks när man är ute och kampanjar eller bara går på stan. Många kommer fram spontant, säger; är det du som är Peter, och börjar prata. Detta är jätteroligt och jag vill verkligen prata med alla. Idag välkomnar vi Mats och Kaline i vårt lag för ett bättre Trollhättan. Varmt välkomna!

I veckan fick jag möjligheten att vara med när SFI-elever, lagade mat från just deras hemländer. En fantastisk buffé från i stort sett hela världen. Detta är verkligen en tillgång för vår stad och något som jag tänkt på en längre tid som vi borde ta vara på. Ett intresse som förenar, mat från världens alla hörn.

Glöm inte att rösta, och trevlig helg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg än. Du kanske vill vara den första? Gör det isåfall nedanför.

Du måste vara inloggad fr att kommentera.

Tappade uppkopplingen